Konfidencialitātes politika

SIA “Unifarma” PRIVĀTUMA PAZIŅOJUMS

Spēkā: no 2018.gada maija

PAZIŅOJUMA DARBĪBAS JOMA

Lūdzam šo SIA “Unifarma” privātuma paziņojumu (“paziņojums”) izlasīt rūpīgi, lai saprastu mūsu politiku un praksi attiecībā uz jūsu personas datiem un to, kā tos izmantosim. Šis paziņojums attiecas uz privātpersonām, kas izmanto SIA “Unifarma” pakalpojumus kā patērētāji (“jūs”). Šajā paziņojumā ir izskaidrots, kā SIA “Unifarma” (“Unifarma”, “mēs”) iegūst, izmanto un izpauž jūsu personas datus. Tajā ir arī izklāstīts, kā jūs varat piekļūt saviem personas datiem un aktualizēt tos, un izvēlēties atsevišķas jūsu personas datu izmantošanas alternatīvas.   

Šajā paziņojumā ir minētas gan mūsu tiešsaistes, gan bezsaistes datu ieguves aktivitātes, tostarp tie personas dati, ko mēs iegūstam pa dažādiem saviem kanāliem, piemēram, interneta mājaslapām, aplikācijām, trešo personu sociālajiem tīkliem, patērētāju iesaistīšanas dienestā, tirdzniecības vietās un pasākumos. Lūdzam ņemt vērā, ka mēs varam iegūt personas datus no dažādiem avotiem (interneta mājaslapa, bezsaistes pasākums). Lūdzam papildu informācijai par to, kā tam iebilst, skatīt 9.punktu.

Gadījumos, kad apstrādājam jūsu personas datus, lai izpildītu tiesību aktos noteiktos pienākumus, jūsu personas datu sniegšana ir obligāta un izriet no tiesību aktu normām, ar ko mums ir noteikti juridiski pienākumi. Pārējos gadījumos jūsu personas datu sniegšana nav obligāta, tomēr, ja nesniegsiet mums nepieciešamos personas datus, mēs nevarēsim ar jums sazināties, sniegt jums mūsu preces un/vai pakalpojumus, pēc jūsu lūguma veikt darbības pirms līguma noslēgšanas, noslēgt ar jums līgumu. Mēs jums norādīsim, kad ir nepieciešams sniegt personas datus, piemēram, skaidri norādot šo informāciju mūsu reģistrācijas anketās.   

Šis paziņojums laiku pa laikam var tikt mainīts (skat. 11.punktu).

Šajā paziņojumā ir sniegta svarīga informācija par šādiem jautājumiem:

  1. PERSONAS DATU AVOTI
  2. PERSONAS DATI, KO IEGŪSTAM PAR JUMS, UN KĀ MĒS TOS IEGŪSTAM
  3. BĒRNU PERSONAS DATI
  4. SĪKFAILI/LĪDZĪGAS TEHNOLOĢIJAS, REĢISTRĀCIJAS FAILI UN TĪMEKĻA BĀKSIGNĀLI
  5. JŪSU PERSONAS DATU PIELIETOJUMS
  6. JŪSU PERSONAS DATU IZPAUŠANA
  7. PERSONAS DATU SAGLABĀŠANA
  8. JŪSU PERSONAS DATU GLABĀŠANA/VAI PĀRSŪTĪŠANA
  9. PIEKĻUVE JŪSU PERSONAS DATIEM UN CITAS TIESĪBAS
  10. JŪSU IZVĒLE ATTIECĪBĀ UZ JŪSU PERSONAS DATU IZMANTOŠANU UN IZPAUŠANU
  11. IZMAIŅAS ŠAJĀ PAZIŅOJUMĀ
  12. DATU KONTROLĒTĀJI UN KONTAKTI

1. PERSONAS DATU AVOTI

Šis paziņojums attiecas uz personas datiem, ko iegūstam no jums vai par jums, izmantojot turpmāk aprakstītās metodes (skat. 2.punktu), no šādiem avotiem:

Unifarma interneta mājaslapas. Patērētāju veidotas interneta mājaslapas, ko izmanto  Unifarma, vai tās vajadzībām, tostarp interneta mājaslapas, ko mēs izmantojam ar saviem domēniem/URL un mini mājaslapām, ko mēs izmantojam trešo personu sociālajos tīklos, piemēram, Facebook (“interneta mājaslapas”).

Unifarma mobilās lapas/aplikācijas. Patērētāju vadītas mobilās lapas vai aplikācijas, ko izmanto Unifarma vai tās vajadzībām, piemēram, viedtālruņu aplikācijas.

E-pasts, īsziņas vai citi elektroniskie ziņojumi. Elektroniskā saziņa starp jums un Unifarmu.

Bezsaistes reģistrācijas anketas. Drukātas vai digitālas reģistrācijas un līdzīgas anketas, ko iegūstam, piemēram, ar pasta starpniecību, prezentācijās veikalos, sacensībās un citās popularizēšanas darbībās vai pasākumos.   

Reklāmu aplūkošana. Mūsu reklāmas aplūkošana (piemēram, ja jūs aplūkojat kādu no mūsu reklāmām trešās personas interneta mājaslapā, mēs varam saņemt informāciju par šo aplūkojumu).  

Mūsu izveidotie dati. Mūsu mijiedarbības ar jums laikā mēs varam izveidot personas datus par jums (piem., jūsu mūsu mājaslapās veikto pirkumu uzskaite).

Dati no citiem avotiem. Trešo personu sociālie tīkli (piem., Facebook, Google), tirgus izpēte (ja atsauksmes nav sniegtas anonīmi), trešo personu datu apkopojumi, preču un pakalpojumu popularizēšanas partneri, publiski pieejamie informācijas avoti un dati, ko saņemam, iegādājoties citus uzņēmumus.  

2.    PERSONAS DATI, KO IEGŪSTAM PAR JUMS, UN KĀ MĒS TOS IEGŪSTAM

Atkarībā no jūsu mijiedarbības ar Unifarma (tiešsaistē, bezsaistē, pa tālruni u.c.) mēs iegūstam par jums dažādu informāciju kā aprakstīts zemāk.  

Personas kontaktinformācija. Tā ietver visu jūsu sniegto informāciju, lai mēs varētu ar jums sazināties, piemēram, jūsu vārdu, pasta adresi, e-pasta adresi, sociālo tīklu datus vai tālruņa numuru.

Informācija par piekļuvi kontam. Visa informācija, kas nepieciešama, lai dotu jums piekļuvi mūsu īpašajam konta profilam. Piemēram, jūsu piekļuves ID/e-pasta adrese, ekrāna vārds, parole neatjaunojamā formā un/vai drošības jautājums un atbilde.  

Demogrāfiskā informācija un intereses. Visa informācija, kas raksturo jūsu demogrāfisko situāciju un paradumus. Piemēram, jūsu dzimšanas datums, vecums vai vecuma diapazons, dzimums, ģeogrāfiskā atrašanās vieta (piem., pasta indekss), iecienītākās preces, hobiji un intereses, arī informācija par mājsaimniecību vai dzīvesveidu.  

Informācija no datora/ mobilās ierīces.  Visa informācija par datorsistēmu vai citu tehnoloģisko ierīci, ko jūs izmantojat, lai piekļūtu mūsu interneta mājaslapām vai aplikācijām, piemēram, interneta protokola (IP) adrese, kas tiek lietota, lai pieslēgtu jūsu datoru vai ierīci internetam, operētājsistēmas veids un interneta pārlūka veids un versija.  Ja jūs piekļūstat Unifarma interneta mājaslapai vai aplikācijai, izmantojot mobilo ierīci, piemēram, viedtālruni, iegūtā informācija, ja ir atļauts, ietvers, jūsu tālruņa unikālo ierīces ID, reklāmas ID, ģeogrāfisko atrašanās vietu un citus līdzīgus mobilās ierīces datus.  

Interneta mājaslapās/komunikācijā iegūtā informācija. Kad jūs pārlūkojat un izmantojat mūsu interneta mājaslapas vai jaunumu vēstules, mēs izmantojam automātiskās datu ieguves tehnoloģijas, lai iegūtu kādu informāciju par jūsu darbībām. Tas ietver informāciju par to, uz kurām saitēm jūs klikšķināt, kuras lapas vai kuru saturu jūs skatāties un cik ilgi, kā arī citu līdzīgu informāciju un statistiku par jūsu veiktajām darbībām, piemēram, reaģēšanas uz saturu laiks, lejupielāžu kļūdas un atsevišķu lapu apmeklējuma ilgums. Šī informācija tiek iegūta, izmantojot tādas automātiskās tehnoloģijas kā sīkdatnes un tīmekļa bāksignāli, tā arī tiek iegūta, izmantojot trešo personu novērojumus analītiskā un reklāmas nolūkā.  Jums ir tiesības iebilst pret šādu tehnoloģiju izmantošanu, vairāk informācijas skatīt 4.punktā.

Tirgus izpēte un atsauksmes no patērētājiem. Visa informācija, ko brīvprātīgi sniedzat mums, daloties savā pieredzē par mūsu preču un pakalpojumu izmantošanu.  

Patērētāju veidots saturs. Viss saturs, ko radāt un ar ko pēc tam dalāties trešo personu sociālajos tīklos vai augšupielādējot to kādā no mūsu mājaslapām vai aplikācijām, tostarp izmantojot tādas trešo personu tīkla aplikācijas kā Facebook. Piemēram, fotogrāfijas, video, personīgi stāsti vai citi līdzīgi mediji vai saturs. Ja atļauts, mēs iegūstam un publicējam patērētāju veidotu saturu saistībā ar virkni aktivitāšu, tostarp sacensībām un citiem preču un pakalpojumu popularizēšanas pasākumiem, interneta mājaslapas kopienas iezīmēm, patērētāju iesaisti un trešo personu socializācijas tīkliem.

Trešo personu sociālo tīklu informācija. Visa informācija, ar ko jūs dalāties publiski trešo personu sociālajā tīklā, vai informācija, kas ir daļa jūsu profila trešās personas sociālajā tīklā (piemēram, Facebook), un ar ko jūs ļaujat trešās personas sociālajam tīklam dalīties ar mums. Piemēram, jūsu konta pamatinformācija (piem., vārds, e-pasta adrese, dzimums, dzimšanas diena, pašreizējā pilsēta, profila bilde, lietotāja ID, draugu saraksts u.c.) un visa cita papildu informācija vai aktivitātes, ar ko ļaujat trešās personas sociālajam tīklam dalīties. Mēs saņemam jūsu trešās personas sociālā tīkla informāciju (vai tās daļas) katru reizi, kad jūs lejupielādējat vai lietojat mūsu interneta aplikāciju trešās personas sociālajā tīklā, piemēram, Facebook, katru reizi, kad jūs lietojat socializācijas tīkla funkciju, kas ir integrēta Unifarma lapā (piemēram, Facebook Connect), vai katru reizi, kad jūs mijiedarbojaties ar mums, izmantojot trešās personas sociālo tīklu. Lai uzzinātu vairāk par to, kā Unifarma iegūst jūsu informāciju no trešās personas sociālā tīkla vai atteiktos no dalīšanās ar šādu sociālā tīkla informāciju, lūdzam apmeklēt attiecīgās trešās personas sociālā tīkla interneta mājaslapu.   

Maksājumu un finanšu informācija. Visa informācija, kas mums nepieciešama pasūtījuma izpildei vai ko jūs izmantojat pirkuma veikšanai, piemēram, jūsu debetkartes vai kredītkartes informācija (kartes īpašnieka vārds, kartes numurs, derīguma termiņš u.c.), vai citi maksājumu veidi (ja tādi ir pieejami). Jebkurā gadījumā Mēs vai mūsu maksājumu apstrādes pakalpojumu sniedzējs (-i) izmantojam maksājumu un finanšu informāciju saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem, noteikumiem un drošības standartiem, piemēram, PCI DSS.  

Sensitīvie personas dati. Mēs nemēģinām iegūt vai citādi apstrādāt sensitīvus personas datus mūsu regulārās komercdarbības gaitā. Ja kāda iemesla dēļ ir nepieciešams apstrādāt jūsu sensitīvos personas datus, mēs paļaujamies uz jūsu iepriekšēju nepārprotamu piekrišanu visa veida datu apstrādei, kas ir brīvprātīga. Ja mēs apstrādājam jūsu sensitīvos personas datus citiem mērķiem, mēs paļaujamies uz šādiem juridiskajiem pamatiem: (i) noziedzīgu nodarījumu atklāšana un novēršana (tostarp krāpšanas novēršana) un (ii) piemērojamo normatīvo aktu ievērošana (piem., lai atbilstu mūsu ziņošanai par daudzveidību).  

3. BĒRNU PERSONAS DATI

Mēs apzināti nepieprasām vai neiegūstam personas datus no bērniem, kuri jaunāki par 13 gadiem. Ja mēs konstatējam, ka esam neapzināti ieguvuši personas datus no bērna, kas jaunāks par 13 gadiem, mēs nekavējoties izņemam bērna personas datus no mūsu sarakstiem. Tomēr Unifarma var iegūt personas datus par bērnu, kurš ir jaunāks par 13 gadiem, tieši no vecāka vai aizbildņa, un ar šīs personas nepārprotamu piekrišanu.

  4.  SĪKFAILI/LĪDZĪGAS TEHNOLOĢIJAS, REĢISTRĀCIJAS FAILI UN TĪMEKĻA BĀKSIGNĀLI

Sīkfaili/Līdzīgas tehnoloģijas. Lūdzam skatīt mūsu Paziņojumu par sīkfailiem, lai uzzinātu, kā varat pārvaldīt jūsu sīkfailu iestatījumus un uzzinātu vairāk par mūsu izmantotajiem sīkfailiem un par to, kādiem mērķiem mēs tos izmantojam.  

Reģistrācijas faili. Mēs iegūstam informāciju reģistrācijas failu veidā, kas uzskaita interneta mājaslapas aktivitātes un apkopo statistiku par jūsu pārlūkošanas paradumiem. Šie ieraksti tiek izveidoti automātiski un palīdz mums novērst defektus, uzlabot darbību un uzturēt mūsu interneta mājaslapu drošību.

Tīmekļa bāksignāli. Tīmekļa bāksignāli (zināmi arī kā “tīmekļa izsekošanas ierīces”) ir nelielas koda virknes, kas interneta mājaslapā vai e-pastā izveido grafisku attēlu, lai nosūtītu mums atpakaļ datus. Informācijā, kas iegūta, izmantojot tīmekļa bāksignālus, tiks ietverta tāda informācija kā IP adrese, kā arī informācija par to, kā jūs esat reaģējuši uz e-pasta kampaņu (piem., cikos e-pasts tika atvērts, uz kurām saitēm jūs klikšķināt e-pastā u.c.) Mēs izmantosim tīmekļa bāksignālus mūsu interneta mājaslapās vai iekļausim tos jums nosūtāmajos e-pastos. Mēs izmantojam tīmekļa bāksignālu doto informāciju dažādiem mērķiem, tostarp, bet ne tikai, ziņojumiem par datu plūsmu mājaslapā, individuālo apmeklētāju uzskaitei, reklāmai, e-pastu auditam un ziņošanai, kā arī personalizācijai.    

5.    JŪSU PERSONAS DATU PIELIETOJUMS

Turpmākajās rindkopās ir aprakstīti dažādi mērķi, kuriem iegūstam un izmantojam jūsu personas datus, kā arī dažādi jūsu personas dati, kas tiek iegūti katram mērķim. Lūdzam ņemt vērā, ka ne visi turpmāk minētie pielietojumi ir attiecināmi uz katru personu.  

Kādā nolūkā mēs izmantojam personas datus Mūsu iemesli Mūsu likumiskās intereses
Patērētāju dienests. Mēs izmantojam jūsu personas datus patērētāju dienesta vajadzībām, tostarp lai atbildētu uz jūsu informācijas pieprasījumiem. Tam parasti ir nepieciešama noteiktas personas kontaktinformācijas izmantošana un informācija par jūsu informācijas pieprasījuma iemeslu (piemēram, pasūtījuma statuss, tehnisks jautājums, jautājums/sūdzība par preci, vispārīgs jautājums u.c.)  
  • Līgumsaistību izpilde
  • Juridiskās saistības
  • Mūsu likumiskās intereses
  • Jaunu preču un pakalpojumu uzlabošana un izstrāde
  • Sniegto pakalpojumu kvalitātes kontrole un uzlabošana (kļūt efektīvākiem)
  • Tiesisko prasījumu celšana, izpilde vai aizstāvēšana
  • Klientu apmierinātības aptaujas
Konkursi, mārketings un cita veida preču un pakalpojumu popularizēšanas aktivitātes. Ar jūsu piekrišanu (kur nepieciešams), mēs izmantojam jūsu personas datus, lai sniegtu jums informāciju par precēm vai pakalpojumiem (piem., mārketinga ziņojumi vai kampaņas, vai reklāmas). Tas var tikt darīts, izmantojot tādus komunikācijas līdzekļus kā e-pasti, reklāmas, SMS, tālruņa zvani un pasta saraksti piemērojamos normatīvajos aktos pieļaujamajā apmērā. Dažas mūsu kampaņas un reklāmas akcijas tiek īstenotas trešo personu interneta mājaslapās un/vai sociālajos tīklos. Šāda jūsu personas datu izmantošana ir brīvprātīga, kas nozīmē, ka jūs varat nepiekrist (kur nepieciešams) vai atsaukt savu piekrišanu, ja tāda ir dota, vai iebilst jūsu personas datu apstrādei šiem mērķiem.  Sīkāku informāciju par to, kā varat mainīt jūsu izvēles attiecībā uz mārketinga komunikāciju lūdzam skatīt 9. un 10.punktu.  Jūsu personas datu izmantošana ar mērķi piedalīties konkursos vai reklāmās ir brīvprātīga, tomēr, ja šādā gadījumā personas datus nesniegsiet, jūs nevarēsiet piedalīties konkursos/ reklāmās. Vairāk informācijas par mūsu konkursiem un citām reklāmas aktivitātēm lūdzam skatīt oficiālajos noteikumos vai līdz ar katru konkursu/reklāmu publicētajā papildinformācijā.     
  • Ar jūsu piekrišanu (kur nepieciešams)
  • Līgumsaistību izpilde
  • Juridiskās saistības
  • Mūsu likumiskās intereses
  • Noskaidrot, kuras mūsu preces un pakalpojumi jūs varētu interesēt, un pastāstīt jums par tiem
  • Noteikt jaunu preču vai pakalpojumu patērētāju veidus
  • Krāpšanas novēršana, tiesisko prasījumu celšana, izpilde vai aizstāvēšana
Trešo personu sociālie tīkli: mēs izmantojam jūsu personas datus, kad jūs lietojat trešo personu sociālo tīklu funkcijas, piemēram, “Like” (“Patīk”) funkcijas, lai sniegtu jums reklāmas un mijiedarbotos ar jums trešo personu sociālajos tīklos. Uzzināt vairāk par šo funkciju darbību, profila datiem, ko mēs iegūstam par jums, un par to, kā atteikties, pārskatot attiecīgos trešo personu sociālo tīklu privātuma paziņojumus.  
  • Ar jūsu piekrišanu (kur nepieciešams)
  • Mūsu likumiskās intereses
  • Noskaidrot, kuras mūsu preces un pakalpojumi jūs varētu interesēt, un pastāstīt jums par tiem
  • Noteikt jaunu preču vai pakalpojumu patērētāju veidus

Personalizācija (bezsaistē un tiešsaistē). Ar jūsu piekrišanu (kur nepieciešams), mēs izmantojam jūsu personas datus, lai (i) lai analizētu jūsu izvēles un paradumus, (ii) paredzētu jūsu vajadzības, pamatojoties uz jūsu profila analīzi, (iii) uzlabotu un personalizētu jūsu pieredzi mūsu interneta mājaslapās un aplikācijās; (iv) nodrošinātu, ka mūsu interneta mājaslapu/aplikāciju saturs ir optimizēts jums un jūsu datoram vai ierīcei; (v) sniegtu jums īpaši pielāgotas reklāmas un saturu; (vi) ļautu jums piedalīties interaktīvajās funkcijās, kad jūs to izvēlaties. Piemēram, mēs atceramies jūsu pieteikumvārda ID/e-pasta adresi vai ekrāna vārdu, lai nākamreiz, apmeklējot mūsu lapu, jūs varētu ātri pieteikties un viegli saņemt preču vienības, ko iepriekš pievienojāt iepirkumu grozam. Pamatojoties uz šāda veida informāciju un ar jūsu piekrišanu (kur nepieciešams), mēs arī jums rādām specifisku, Unifarma saturu vai reklāmas, kas ir pielāgotas jūsu interesēm. Jūsu personas datu izmantošana ir brīvprātīga, kas nozīmē, ka varat nepiekrist (kur nepieciešams) vai atsaukt savu piekrišanu, ja tāda ir dota, vai iebilst jūsu personas datu apstrādei šim mērķim. Sīkāku informāciju par atteikšanos skatīt 10.punktā.  

Pasūtījumu izpilde. Mēs izmantojam jūsu personas datus, lai apstrādātu un nosūtītu jūsu pasūtījumus., informētu jūs par jūsu pasūtījumu status, labot adreses un veikt identitātes pārbaudi un cita veida krāpšanas atklāšanas darbības Tam nepieciešama noteiktu personas datu un maksājumu informācijas izmantošana.  
  • Līgumsaistību izpilde
  • Ar jūsu piekrišanu (kur nepieciešams)
  • Juridiskās saistības
  • Mūsu likumiskās intereses
  • Jaunu preču un pakalpojumu uzlabošana un izstrāde
  • Sniegto pakalpojumu kvalitātes kontrole un uzlabošana (kļūt efektīvākiem)
  • Klientu apmierinātības aptaujas
  • Mūsu sistēmu, tīklu un personāla aizsardzība
  • Krāpšanas novēršana, tiesisko prasījumu celšana, izpilde vai aizstāvēšana
  • Juridisko saistību izpilde
Citi vispārējie mērķi (piem., iekšējā vai tirgus izpēte, analīze, drošība). Saskaņā ar piemērojamiem normatīvajiem aktiem, mēs izmantojam jūsu personas datus citiem vispārējiem komercdarbības mērķiem, piemēram, jūsu konta uzturēšanai, iekšējās vai mārketinga izpētes veikšanai un reklāmas kampaņu efektivitātes novērtēšanai. Mēs paturam tiesības, ja jums ir Unifarma konti, apvienot šos kontus vienā kontā. Mēs arī izmantojam jūsu personas datus mūsu paziņojumu, IT un drošības sistēmu vadībai un darbībai.

Juridiski iemesli vai apvienošanās /pārņemšana. Ja Unifarma vai tās aktīvus pārņem vai tie tiek apvienoti ar citu uzņēmumu, tostarp bankrota gadījumā, mēs nodosim jūsu personas datus visiem mūsu tiesību un saistību pārņēmējiem. Mēs arī izpaudīsim jūsu personas datus trešajām personām (i) ja to nosaka piemērojamie normatīvie akti; (ii) ja tas nepieciešams tiesvedības procesā; (iii) atbildot uz kompetentas tiesībaizsardzības iestādes pieprasījumu; (iv) lai aizsargātu mūsu tiesības, privātumu, drošību vai īpašumu vai (v) lai izpildītu visu vienošanos vai mūsu interneta mājaslapas nosacījumus.

  • Juridiskās saistības
  • Mūsu likumiskās intereses
  • Juridisko saistību izpilde
  • Mūsu mantas un personāla aizsardzība

6. JŪSU PERSONAS DATU IZPAUŠANA

Papildus 6. punktā minētajām Unifarma vienībām (datu kontrolētāji un kontaktu sadaļa), mēs dalāmies ar jūsu personas datiem ar šāda veida trešo personu organizācijām:

Pakalpojumu sniedzēji. Tie ir ārpakalpojumu uzņēmumi, ko mēs izmantojam savas komercdarbības īstenošanai (šādu pakalpojumu sniedzēji: noliktavas, loģistika, pasta pakalpojumi, kurjerpakalpojumi, mārketings (preču un pakalpojumu popularizēšanas vadīšana, e-pastu sūtīšana, reklāmas kampaņu vadība), tirgus izpēte, iekārtu uzturēšana un remonts, IT/IS atbalsts, tostarp interneta mājaslapas un datubāzes darbība un izstrāde, maksājumu apstrāde, juridiskās lietas, audits, grāmatvedība). Pakalpojumu sniedzējiem un viņu izvēlētajam personālam ir atļauts piekļūt jūsu personas datiem un tos izmantot mūsu vārdā tikai atsevišķiem uzdevumiem, ko viņiem tiek lūgts izpildīt atbilstoši mūsu norādījumiem, kā arī viņiem ir jāievēro jūsu personas datu konfidencialitāte un drošība.  

Kredītu uzraudzības iestādes/parādu piedzinēji. Piemērojamos normatīvajos aktos pieļaujamajā apmērā kredītu uzraudzības iestādes un parādu piedzinēji ir ārpakalpojumu sniedzēji, ko mēs izmantojam, lai pārbaudītu jūsu kredītspēju (īpaši attiecībā uz pasūtījumiem, kur rēķins tiek apmaksāts pēc tā izrakstīšanas) vai piedzītu neapmaksātos rēķinus.

Trešo personu uzņēmumi, kas izmanto personas datus savos mārketinga nolūkos. Izņemot situācijas, kad esat devis savu piekrišanu, mēs nelicencējam vai nepārdodam jūsu personas datus trešo personu uzņēmumiem to mārketinga nolūkos. To identitāte tiks atklāta, kad būs nepieciešama jūsu piekrišana.   

Saņēmēji – trešās personas, kas izmanto personas datus juridiskos nolūkos vai apvienošanās/ pārņemšanas dēļ. Mēs izpaudīsim jūsu personas datus trešajām personām juridisku iemeslu dēļ (piem., subjekti, kuriem mums ir pienākums izpaust jūsu personas datus, īpaši valsts administrācijas iestādēm vai tiesībaizsardzības iestādēm) vai pārņemšanas vai apvienošanās kontekstā (sīkāku informāciju skat. 5.punktā).  

7. PERSONAS DATU SAGLABĀŠANA

Unifarma veic visas nepieciešamās darbības, lai nodrošinātu, ka jūsu personas dati tiek apstrādāti tikai minimālu periodu, kas noteikts atbilstoši minētajiem kritērijiem:

  1. Unifarma saglabās jūsu personas datu kopijas tādā formātā, kas nepieciešams identifikācijai tikai tik ilgi, kamēr:   
  2. mēs saglabājam pastāvīgu saikni ar jums (piemēram, ja esat iekļauts mūsu adresātu sarakstā un neesat no tā atteicies; kamēr jūs atsaucat savu piekrišanu jūsu personas datu apstrādei mārketinga vajadzībām vai kamēr jūs iebilstat datu apstrādei šim nolūkam);
    1. jūsu personas dati ir nepieciešami saistībā ar šajā paziņojumā noteiktajiem mērķiem un mums ir spēkā esošs juridisks pamats;

kā arī

  1. Visu piemērojamo prasījumu/ nodokļu saistību noilgums, kas saistīti ar konkrēto datu apstrādes mērķi, plus viens papildu gads, kas tiek aprēķināts no tā gada beigām, kurā ir noslēdzies piemērojamais noilgums. Šis vien papildu gads ir nepieciešams gadījumā, ja prasījumi tiek īstenoti īsi pirms piemērojamā noilguma beigām un kalpo tam, lai noteiktu vienu datumu, kad dati tiks dzēsti, iznīcināti vai padarīti anonīmi. Papildus, ja tiek celtas būtiskas juridiskās prasības, mēs varam turpināt apstrādāt jūsu personas datus šādu papildu laiku, kas nepieciešams saistībā ar šo prasību.   

Apakšpunktā (b) minētajos periodos mēs ierobežosim jūsu personas datu apstrādi, tos tikai glabājot vai/un saglabājot šo datu drošību, izņemot tādā apmērā, kādā datus nepieciešams iegūt saistībā ar jebkuru prasību vai saistību saskaņā ar piemērojamiem normatīvajiem aktiem.   

Kad apakšpunktos (a) un (b) minētie periodi, katrs piemērojamā apmērā, būs noslēgušies, mēs vai nu (i) neatgriezeniski dzēsīsim vai iznīcināsim attiecīgos personas datus vai (ii) padarīsim attiecīgos personas datus anonīmus.  

8.     JŪSU PERSONAS DATU GLABĀŠANA UN/VAI PĀRSŪTĪŠANA

Mēs veicam atbilstošus pasākumus (aprakstīti turpmāk), lai saglabātu jūsu personas datu konfidencialitāti un drošību. Lūdzam ņemt vērā, ka šī aizsardzība neattiecas uz informāciju, ar ko izvēlaties dalīties publiskā telpā, piemēram, trešo personu sociālajos tīklos.

Personas, kas var piekļūt jūsu personas datiem.  Jūsu personas datus apstrādās mūsu pilnvarotie darbinieki vai aģenti, pamatojoties uz nepieciešamību zināt, atkarībā no konkrētiem nolūkiem, kā dēļ jūsu personas dati ir iegūti (piem., mūsu par patērētāju jautājumiem atbildīgie darbinieki varēs piekļūt jūsu patērētāju uzskaites datiem).

Darbības vidēs veiktie pasākumi. Mēs uzglabājam jūsu personas datus darbības vidēs, kurās tiek veikti samērīgi drošības pasākumi, lai novērstu nesankcionētu piekļuvi. Mēs ievērojam saprātīgus standartus personas datu aizsardzībai. Informācijas nodošana internetā diemžēl nav pilnībā droša, un lai gan mēs darām visu iespējamo jūsu personas datu aizsardzībai, mēs nevaram garantēt datu drošību, tos nododot mūsu internet mājaslapās/aplikācijās.   

No jums sagaidāmās darbības. Ir svarīgi, lai arī jūs ievērotu savu personas datu drošību un drošumu. Reģistrējoties tiešsaistes kontam, lūdzam izvēlēties tādu konta parole, ko citiem būtu grūti uzminēt, un nekad nevienam neizpaudiet savu paroli. Jūs atbildat par šīs paroles konfidencialitāti un par sava konta lietošanu. Ja izmantojat kopīgo vai publisko datoru, nekad neizvēlieties atcerēties jūsu pieteikšanās ID/e-pasta adresi vai paroli un izejiet no sava konta katru reizi, kad dodaties prom no datora. Jums arī jāizmanto visi privātuma iestatījumi vai kontroles, ko mēs nodrošinām mūsu interneta mājaslapā/aplikācijā.   

Jūsu personas datu pārsūtīšana. Mūsu komercdarbības starptautiskās specifikācijas dēļ mums var būt nepieciešamība pārsūtīt jūsu personas datus Unifarma grupā un trešajām personām kā norādīts 6.punktā saistībā ar šajā Privātuma paziņojumā noteiktajiem nolūkiem.  Šī iemesla dēļ mēs varam pārsūtīt jūsu personas datus uz citām valstīm, kurās var būt no Latvijas atšķirīgi normatīvie akti un datu aizsardzības ievērošanas prasības.

9.    PIEKĻUVE JŪSU PERSONAS DATIEM UN CITAS TIESĪBAS

Piekļuve personas datiem. Jums ir tiesības piekļūt, pārskatīt un pieprasīt fizisku vai elektronisku par jums esošās informācijas kopiju. Jums ir arī tiesības pieprasīt informāciju par jūsu personas datiem.  

Šīs tiesības var izmantot, nosūtot mums e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu vai rakstot mums uz SIA Unifarma, Vangažu iela 23, Rīgā, LV-1024, Latvija (pirms jebkādas informācijas sniegšanas mēs paturam tiesības pārbaudīt jūsu identitāti). Ja pieprasījumu iesniedz kāda cita persona bez pierādījumiem, ka pieprasījums ir veikts jūsu uzdevumā, pieprasījums tiks noraidīts. Lūdzam ņemt vērā, ka visa mums sniegtā identifikācijas informācija tiks apstrādāta tikai un saskaņā ar piemērojamiem normatīvajiem aktiem.  

Papildu tiesības (piem., personas datu mainīšana, dzēšana). Ja tas ir noteikts normatīvajos aktos, jūs varat (i) pieprasīt jūsu personas datu dzēšanu, pārnesamību; (ii) ierobežot jūsu personas datu lietošanu un izpaušanu un (iii) atsaukt piekrišanu jebkurām mūsu veiktajām datu apstrādes darbībām (piekrišanas atsaukšana neietekmē likumīgu apstrādi, pamatojoties uz piekrišanu pirms tās atsaukšanas).

Saskaņā ar piemērojamajiem normatīvajiem aktiem jums vēl var būt šādas papildu tiesības attiecībā uz būtisko personas datu lietošanu:

  • tiesības iebilst, pamatojoties uz jūsu konkrēto situāciju, ka mēs vai kāds mūsu uzdevumā izmanto jūsu būtiskos personas datus, un
  • tiesības iebilst, ka mēs vai kāds mūsu uzdevumā apstrādā jūsu būtiskos personas datus tiešā mārketinga nolūkā. 

Lūdzam ņemt vērā, ka noteiktos apstākļos mēs nevarēsim izdzēst jūsu personas datus, neizdzēšot arī jūsu lietotāja kontu. Mums var būt jāsaglabā kādi jūsu personas dati pēc tam, kad esat pieprasījis to dzēšanu, lai izpildītu mūsu juridiskās vai līgumsaistības. Mums arī var tiks atļauts atbilstoši piemērojamiem normatīvajiem aktiem paturēt kādus jūsu personas datus mūsu komercdarbības vajadzībām.  

Ceram, ka mums ir izdevies atbildēt uz jūsu jautājumiem par to, kā mēs apstrādājam jūsu personas datus, tomēr, ja jums ir kādi neatrisināti jautājumi, jums ir arī tiesības sūdzēties uzraudzības iestāde: Datu valsts inspekcija

10.    JŪSU IZVĒLE ATTIECĪBĀ UZ JŪSU PERSONAS DATU IZMANTOŠANU UN IZPAUŠANU

Mēs cenšamies jums piedāvāt izvēli attiecībā uz mums sniegtajiem personas datiem. Turpmāk minētie mehānismi ļauj jums šādā veidā kontrolēt jūsu personas datus:

Sīkfaili/līdzīgas tehnoloģijas. Jūs pārvaldāt savu piekrišanu, (i) izmantojot mūsu piekrišanas pārvaldības risinājumu vai (ii) mūsu pārlūku tā, lai atteiktos no visiem vai kādiem sīkfailiem/līdzīgām tehnoloģijām, vai lai brīdinātu jūs, kad tās tiek lietotas. Lūdzam skatīt 4.punktu.  

Reklāma, mārketings un preču un pakalpojumu popularizēšanas darbības. Jūs varat piekrist, ka Unifarma izmanto jūsu personas datus, lai reklamētu tās preces vai pakalpojumus, izmantojot reģistrācijas anketās esošo (-s) ieklikšķināmo (-s) lodziņu (-s). Ja izlemjat, ka vairs nevēlaties saņemt šādus paziņojumus, jūs varat atteikties no mārketinga paziņojumu saņemšanas jebkurā laikā, ievērojot šādā paziņojumā sniegtās instrukcijas. Lai atteiktos no tādu mārketinga paziņojumu saņemšanas, kas nosūtīti, izmantojot jebkuru mediju, tostarp trešo personu sociālos tīklus, jūs varat atteikties jebkurā laikā, izmantojot mūsu paziņojumos pieejamās saites, piesakoties interneta mājaslapās/aplikācijās vai trešo personu sociālajos tīklos un pielāgojot savas lietotāja izvēles jūsu konta profilā, atklikšķinot attiecīgos lodziņus. Lūdzam ņemt vērā, ka pat ja jūs izvēlaties nesaņemt mārketinga paziņojumus, jūs joprojām varat saņemt no mums administratīvos paziņojumus, piemēram, pasūtījumu vai citu darījumu apstiprinājumus, paziņojumus par jūsu konta aktivitātēm (piem., konta apstiprinājumi, paroles maiņa u.c.), kā arī citus būtiskus ar mārketingu nesaistītus paziņojumus.     

Personalizācija (bezsaistē un tiešsaistē): ja to nosaka normatīvie akti, ja vēlaties lai Unifarma izmanto jūsu personas datus personalizētas pieredzes/mērķtiecīgas pieredzes un satura nodrošināšanai, jūs varat to norādīt attiecīgajā (-os) reģistrācijas anketas ieklikšķināmajā (-os) lodziņā (-os). Ja vairs nevēlaties izmantot šādu personalizāciju, varat atteikties jebkurā laikā, piesakoties interneta mājaslapās/aplikācijās un pielāgojot savas lietotāja izvēles jūsu konta profilā, atklikšķinot attiecīgos lodziņus.

11. IZMAIŅAS ŠAJĀ PAZIŅOJUMĀ

Ja mēs mainīsim jūsu personas datu apstrādes veidu, mēs aktualizēsim šo paziņojumu. Mēs paturam tiesības veikt izmaiņas mūsu praksē un šajā paziņojumā jebkurā laikā. Mēs jūs informēsim par visām izmaiņām šajā politikā, ievietojot būtisko informāciju mūsu interneta mājaslapās/aplikācijās vai nosūtot jums aktualizētu politikas dokumentu.

12. DATU KONTROLĒTĀJI UN KONTAKTI

Uzdot jautājumus par šo paziņojumu un mūsu privātuma praksi vai tos komentēt vai iesniegt sūdzību par mūsu atbilstību piemērojamiem privātuma normatīvajiem aktiem, lūdzam ar mums sazināties pa:  Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu vai rakstīt mums uz SIA “Unifarma” Vangažu iela 23, Rīga, LV-1024, vai zvanīt pa tel. 6 7514388.

Mēs pieņemsim un izskatīsim visas sūdzības par to, kā pārvaldām personas datus (tostarp sūdzību par to, ka esam pārkāpuši jūsu tiesības saskaņā ar piemērojamiem privātuma normatīvajiem aktiem).

SIA “Unifarma” TĪMEKĻA VIETNE Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu.

Paldies, ka apmeklējāt www.unifarma-herbals.lv (“Tīmekļa vietne”). Šis Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu attiecas uz Tīmekļa vietni, jebkurām trešo personu platformu tīmekļa vietnēm vai zīmola lapām (piemēram, YouTube un Facebook) un lietojumprogrammām, kurām piekļūts vai kuras izmantotas no minētajām tīmekļa vietnēm vai platformām, kuras pārvalda Unifarma vai kuras tiek pārvaldītas Unifarma vārdā (“Unifarma tīmekļa vietnes”).

Lietojot Unifarma tīmekļa vietni, Jūs piekrītat tam, kā mēs izmantojam sīkdatnes un citas izsekošanas tehnoloģijas saskaņā ar šo paziņojumu. Ja Jūs nepiekrītat mūs praksei izmantot sīkdatnes un citas izsekošanas tehnoloģijas, Jums būtu attiecīgi jāiestata mūsu pārlūkprogrammas iestatījumi vai jāatsakās no Unifarma tīmekļa vietnes izmantošanas. Ja Jūs izslēgsiet mūsu izmantotās sīkdatnes, tas var ietekmēt Jūsu darbu Unifarma tīmekļa vietnē. Mainīt sīkdatņu uzstādījumus

Izmantojot mobilo ierīci, lai pieslēgtos internetam, Jums būtu arī jāiepazīstas ar konkrētās Jūsu izmantotās lietojumprogrammas datu aizsardzības noteikumiem, lai saprastu tās pielietotos datu vākšanas principus.

1. Kas ir sīkdatnes?

Sīkdatnes ir mazas teksta datnes, ko Jūsu datorā ievieto Jūsu apmeklētā tīmekļa vietne. Sīkdatnes tiek plaši lietotas, lai nodrošinātu tīmekļa vietņu darbu vai padarītu tās efektīvākas, kā arī lai sniegtu informāciju tīmekļa vietnes īpašniekiem. Tālāk paskaidrots, kādu informāciju sīkdatnes vāc un kā mēs šo informāciju izmantojam.

Lai uzzinātu vairāk par to, kādus datus mēs vācam, lūdzu, iepazīstieties ar mūsu Paziņojumu par privāto datu aizsardzību.

2. Kā un kāpēc mēs izmantojam sīkdatnes?

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai uzlabotu Unifarma tīmekļa vietņu funkcionalitāti un gūtu labāku izpratni par to, kā apmeklētāji izmanto Unifarma tīmekļa vietnes un tajās piedāvātos rīkus un pakalpojumus. Sīkdatnes palīdz mums pielāgot Unifarma tīmekļa vietnes Jūsu personiskajām vajadzībām, uzlabot to lietotājiem draudzīgo attieksmi, saņemt pozitīvas klientu atsauksmes un sazināties ar Jums citviet internetā.

3. Kāda veida sīkdatnes var tikt izmantotas Unifarma tīmekļa vietnēs?

Unifarma tīmekļa vietnēs mēs varam izmanto šādas sīkdatnes:

Sesijas sīkdatnes

Sesijas sīkdatnes ir pagaidu sīkdatnes, kuras tiek izdzēstas, kad Jūs aizverat savu pārlūkprogrammu. Restartējot savu pārlūkprogrammu un atgriežoties tīmekļa vietnē, kas radījusi šo sīkdatni, tīmekļa vietne Jūs uzskatīs par jaunu apmeklētāju.

Pastāvīgās sīkdatnes

Pastāvīgās sīkdatnes saglabājas Jūsu pārlūkprogrammā, kamēr Jūs tās neizdzēšat manuāli vai kamēr Jūsu pārlūkprogrammā tās neizdzēš attiecīgajā sīkdatnē noteiktā perioda beigās. Šīs sīkdatnes atpazīst Jūs kā atkārtotu apmeklētāju.

Nepieciešamās sīkdatnes

Nepieciešamās sīkdatnes ir obligāti nepieciešamas Unifarma tīmekļa vietnes darbībai. Tās dos Jums iespēju pārvietoties vietnē un izmantot mūsu piedāvātās iespējas.

Sīkdatnes, kas nosūta mums informāciju

Tās ir sīkdatnes, ko mēs iestatām Unifarma tīmekļa vietnē, un tās var izlasīt tikai šī vietne. Tās ir zināmās kā “pirmās personas” sīkdatnes.

Mēs ievietojam sīkdatnes arī Unifarma Tīmekļa vietne reklāmās, kas tiek izvietotas citās tīmekļa vietnēs, kas pieder trešām personām (piemēram, Facebook). Mēs iegūstam informāciju no sīkdatnēm, kad Jūs uzklikšķināt uz reklāmas. Šādā gadījumā Unifarma Tīmekļa vietne izvieto “trešās personas” sīkdatni. Unifarma Tīmekļa vietne var izmantot no šīm sīkdatnēm iegūto informāciju, lai piegādātu Jums reklāmas, kas atbilst Jūsu interesēm, pamatojoties uz Jūsu līdzšinējo uzvedību un paradumiem tiešsaistē.

Sīkdatnes, kas sūta informāciju citiem uzņēmumiem

Tās ir sīkdatnes, ko Unifarma tīmekļa vietnē izvieto mūsu partneruzņēmumi (piemēram, Facebook vai reklāmdevēji). Tie var izmantot no šīm sīkdatnēm iegūto informāciju, lai anonīmi nosūtītu Jums mērķtiecīgu reklāmu citās tīmekļa vietnēs, pamatojoties uz Jūsu šīs Tīmekļa vietnes apmeklējumu. Piemēram, ja Jūs izmantojat sociālo portālu logrīku Tīmekļa vietnē, sīkdatne reģistrēs Jūsu “dalīties” vai “patīk”. Facebook (kā uzņēmums, kas ievietojis sīkdatni) iegūs attiecīgos datus.

4. Šajā tīmekļa vietnē izmantoto sīkdatņu piemēri

  • Veiktspējas sīkdatnes

Veids: analītiskās

Kategorija: Pastāvīgās, Sesijas, Trešās personas

  • Mērķis

Palīdz mums saprast, kā apmeklētāji rīkojas mūsu Tīmekļa vietnē, sniedzot informāciju par apmeklētajām jomām, vietnē pavadīto laiku un konstatētajām problēmām, piemēram, kļūdu ziņojumiem. Tas palīdz mums uzlabot mūsu tīmekļa vietņu darbību.

  • Vai šī sīkdatne vāc manus personas datus?

Nē, šīs sīkdatnes neidentificē Jūs kā personu.  Visi dati tiek vākti un apkopoti anonīmi.

  • Sīkāka informācija

Google Analytics; https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

DoubleClick; https://support.google.com/adsense/answer/2839090?hl=en

  • Sociālo portālu dalīšanās iespēju sīkdatnes  (dažreiz sauktas arī par  “trešo personu” sīkdatnēm vai “sociālo portālu logrīkiem”(Social Widgets”)

Veids: Sociālie plašsaziņas līdzekļi/dalīšanās ar informāciju

Kategorija: Trešās personas

  • Mērķis

Tīmekļa vietnē piedāvātās informācijas apmaiņas iespējas (dalīšanās funkcionalitāte), izmantojot sociālo tīklošanu, nodrošina trešās personas. Šīs trešās personas var saglabāt sīkdatnes Jūsu datorā, kad Jūs lietojat Tīmekļa vietnē piedāvāto dalīšanās ar informāciju funkcionalitāti vai ja Jūs jau esat reģistrējušies šo trešo personu vietnēs. Šīs sīkdatnes palīdz uzlabot Jūsu darbu Tīmekļa vietnē

Tās ļauj Jums dalīties ar komentāriem/reitingiem/lapām/grāmatzīmēm un palīdz nodrošināt vieglāku piekļuvi sociālajiem tīkliem un sociālajiem tiešsaistes rīkiem.

  • Vai šī sīkdatne vāc manus personas datus?

Šīs sīkdatnes var savākt Jūsu brīvprātīgi sniegots personas datus, piemēram, Jūsu lietotājvārdu.

  • Mērķtiecīga mārketinga informācijas pielāgošana klienta interesēm/ reklamēšana

Veids:  Starpvietu izsekošana

Kategorija: Pastāvīgās, Sesijas, Trešās personas

  • Mērķis

Šīs sīkdatnes tiek lietotas, lai piegādātu saturu, izmantojot mērķtiecīgu reklāmu, kas atbilstu Jums un Jūsu interesēm, vai ierobežotu reižu skaitu, cik bieži Jūs varat redzēt konkrēto reklāmu.

Šīs sīkdatnes mums palīdz arī novērtēt reklāmas kampaņu efektivitāti gan Unifarma, gan citās tīmekļa vietnēs. Mēs varam nodot šo informāciju citām personām, tajā skaitā savām aģentūrām/ pārstāvniecībām.

  • Vai šī sīkdatne vāc manus personas datus?

Lielākā daļa šo sīkdatņu izseko lietotājus, izmantojot viņu IP adreses.

Dažās valstīs IP adreses tiek klasificētas kā personas dati.

  • Sīkāka informācija

DoubleClick; https://www.ghostery.com/en/apps/doubleclick

  • Dažādi

Veids: Adobe Flash sīkdatnes

Kategorija: Pastāvīgās, Trešās personas

  • Mērķis

Adobe Flash sīkdatnes var saglabāt Jūsu iestatījumus, piemēram, skaļuma kontroli vai augstu spēles rezultātu, vai parādīt saturu, ņemto vērā to, ko Jūs aplūkojat Tīmekļa vietnē, lai personalizētu Jūsu apmeklējumu. Mūsu partneri Tīmekļa vietnē piedāvā dažādas iespējas, piemēram, reklāmas un spēles, un izmanto Adobe Flash sīkdatnes, lai ievāktu un saglabātu Jūsu informāciju.

  • Vai šī sīkdatne vāc manus personas datus?

Šīs sīkdatnes var vākt anonīmus un personas datus

  • Sīkāka informācija

Lai uzzinātu, kā pārvaldīt Adobe Flash sīkdatņu iestatījumus attiecībā uz personas datu aizsardzību un glabāšanu, lūdzu, uzklikšķiniet šeit:

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager.html#117118

5. Citas līdzīgas tehnoloģijas 

Unifarma tīmekļa vietnes izmanto arī citas izsekošanas tehnoloģijas, tajā skaitā IP adreses, žurnālfailus un tīmekļa informatorus, kas arī palīdz mums pielāgot Unifarma tīmekļa vietnes Jūsu personiskajām vajadzībām.

IP adreses

IP adrese, ko datori lieto saziņai datortīklā, ir skaitlis, lai identificētu Jūsu datoru katru reizi, kad piesakāties internetā lai identificētu Jūsu datoru katru reizi, kad piesakāties internetā. Mēs varam reģistrēt IP adreses šādos nolūkos: (i) konstatētu un risinātu tehniskus jautājumus, (ii) saglabātu tīmekļa vietnes drošumu un drošību, (iii) labāk saprastu, kā mūsu tīmekļa vietnes tiek izmantotas, un (iv) labāk pielāgotu saturu Jūsu vajadzībām atkarībā no valsts, kurā atrodaties.

Žurnālfaili

Mēs (vai kāda trešā persona mūsu uzdevumā) var vākt informāciju žurnālfailu veidā, kas reģistrē tīmekļa vietnes aktivitāti un apkopo statistiku par lietotāja pārlūkošanas paradumiem. Šie ieraksti tiek radīti anonīmi un palīdz mums iegūt (cita starpā) informāciju (i) par lietotāja pārlūkprogrammas veidu un operētājsistēmu, (ii) par lietotāja sesiju (piemēram, par lietotāja tīmekļa adresi (URL), mūsu tīmekļa vietnes apmeklēšanas datumu un laiku un lapām, kuras tas aplūkojis mūsu tīmekļa vietnē, kā arī par to, cik ilgi šīs lapas aplūkotas), un (iii) par citiem līdzīgiem pārvietošanās datiem vai apmeklējumu skaitu.

Tīmekļa informatori

Unifarma tīmekļa vietnēs mēs varam izmantot tīmekļa informatorus (vai neredzamos GIF attēlus). Tīmekļa informatori (zināmi arī kā “tīmekļa blusas”) ir neliela kodu virkne ar tīmekļa vietnē izvietotu grafisku attēlu, lai mums sūtītu informatīvus (statistikas) datus. Mēs izmantojam tīmekļa informatoru iegūto informāciju dažādiem mērķiem, tajā skaitā, lai iegūtu informāciju par to, kā lietotājs reaģē uz e-pasta kampaņām (piemēram, par laiku, kad e-pasta ziņojums atvērts, kādu saiti lietotājs izmanto no saņemtā e-pasta), lai saņemtu ziņojumu par vietnes apmeklēšanu, unikālo apmeklētāju skaitu, reklāmām un e-pasta pārbaudēm un ziņošanai, kā arī personalizācijai.

6. Jūsu sīkdatņu/ preferenču pārvaldības iespējas

Jums būtu jāpārliecinās, ka jūsu datora iestatījumi atklāj, vai Jūs vēlaties pieņemt sīkdatnes vai ne. Jūs varat iestatīt savu pārlūkprogrammu tā, lai tā Jūs brīdinātu pirms sīkdatņu pieņemšanas, vai vienkārši tās atteiktu. Jums nav nepieciešanas sīkdatnes, lai pārvietotos Unifarma tīmekļa vietnēs vai pārlūkotu tās, lai gan šādā gadījumā Jums varētu nebūt piekļuves visām Unifarma tīmekļa vietņu piedāvātājām iespējām. Lai redzētu, kā tas darāms, izmantojiet savas pārlūkprogrammas (piemēram, Internet Explorer, Firefox) pogu “help”. Atcerieties, ka, ja Jūs izmantojat dažādus datorus dažādās vietās, Jums būs jāpārliecinās, ka katra pārlūkprogramma ir pielāgota Jūsu sīkdatņu preferencēm.

Tā kā tīmekļa informatori ir daļa no tīmekļa vietnes lapas, no tiem nevar “atteikties”, taču Jūs varat saglabāt tos neefektīvus, atsakoties no sīkdatnēm, kuras tie iestata.

Turklāt, ja tas iespējams, Jūs varat izvēlēties atļaut iestatīt sīkdatnes Jūsu datorā vai to neatļaut, apmeklējot šādas tīmekļa vietnes un izvēloties, no kurām uzņēmuma sīkdatnēm Jūs vēlētos atteikties:  http://www.aboutads.info/choices/#completed or http://www.youronlinechoices.eu/.

7. Juridiskā paziņojuma atjaunināšana

Mēs paturam tiesības veikt jebkādas izmaiņas un labojumus šajā paziņojumā. Lūdzu, laiku pa laikam apmeklējiet šo lapu, lai iepazītos ar izmaiņām un papildu informāciju.

Šis paziņojums pēdējo reizi tika atjaunināts 2018. gada maijā.

© 2018 Unifarma. Visas tiesības paturētas.